Diensten

Events

Events

Geloven in een merk is voelen waar het voor staat. Een goodwill-benadering in een sfeer die subtiel onderbouwd is. In een ‘split second’ de wereld creëren waarin elke consument zichzelf wil en zal terugvinden.

Een uitdaging? Klopt, maar wij houden daarvan en zien het als een doel om uw evenement te realiseren.

Brand activation

Brand activation

We geloven in de sterkte van mensen die zichzelf blijven uitvinden en er op die manier in slagen om een merk onder de aandacht brengen.

A never-ending story in de belevingswereld van de consument. Een A-tot-Z-verhaal, 360°-invulling, en vooral begrepen worden, zo zou brand activation altijd moeten zijn. Wij doen het.

Design

Design

Onze grafische ontwerpers staan u bij met de realisatie van uw dromen.

Een uitgewerkte visual van uw project, een social media-campagne, nieuwe website of nieuwe promotiematerialen? Wij luisteren in de eerste plaats naar u en naar uw visie op het product, merk of bedrijf.

We streven naar een langetermijnstrategie, met concepten en ideeën die naadloos aansluiten bij uw doelstellingen, imago en waarden.

Logistics

Logistics

We beschikken over een logistiek centrum van 2000 m².

Deze opslagcapaciteit biedt ruimte voor:

  • 1000 palletplaatsen
  • een open ruimte van 700m² voor grotere materialen
  • een atelier voor productie van en herstellingen aan materiaal
  • aangepaste voorzieningen voor stockage van kledij, gadgets en distributieartikelen
  • voldoende ruimte en aangepast materiaal voor een vlotte werking

Onze magazijniers staan in voor het dagelijkse beheer en onderhoud van de materialen, het klaarmaken van transporten, het nazicht bij ontvangst van goederen, en een stipte registratie van alle materialen.